Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  اقتصاد آنلاین، امروز، شنبه (۸ خرداد) تفاهم‌‍نامه ایجاد شبکه 5G میان شرکت فولاد مبارکه و ایرانسل با هدف هوشمندسازی شرکت فولاد مبارکه امضا شد. این تفاهم‌نامه در راستای تحقق طرح تحول دیجیتال در شرکت فولاد مبارکه به امضا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه و ایرانسل رسید. همچنین قرارداد اولین فاز هوشمندسازی لجستیک به منظور حمل هوشمند سرباره میان دو شرکت ایریسا و ایرانسل هم امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که در سالن مرکز تحقیقات شرکت فولاد مبارکه برگزار شد، مدیرعامل فولادمبارکه، مدیرعامل ایرانسل به همراه شماری از معاونان و مدیران دو شرکت حضور داشتند.

حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مراسم امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: این تفاهم نامه اولین پروژه از ۲۲ پروژه طرح تحول دیجیتال است و امیدواریم سرآغاز همکاری شرکت فولادمبارکه با شرکت معظم، مردمی و جوانگرای ایرانسل باشد.

مدیرعامل شرکت فولادمبارکه تصریح کرد: شرکت فولاد مبارکه در تحقق طرح تحول دیجیتال مصمم است و اراده و عزم جدی خود را در این زمینه قرار داده است چرا که این موضوع یک ضرورت قطعی برای صنعت فولاد و سایر صنایع کشور است و استفاده از شبکه 5G و امضای تفاهمنامه مذکور در راستای ایجاد زیرساخت های هوشمندسازی، اراده قطعی این شرکت را در این زمینه نشان می دهد.

وی افزود: امضا این تفاهم‌نامه و قرارگرفتن شرکت ایرانسل در کنار فولاد مبارکه پیام مهمی است برای همه شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه IT که آن‌ها هم بیایند و در کنار ما قرار بگیرند و در این پروژه بزرگ تحول دیجیتال مشارکت کنند و در راستای ارتقای راندمان و بهره وری این واحد صنعتی اقدام کنند.

وی به همکاری بیشتر با شرکت ایرانسل پرداخت و گفت: با توجه به استقبال شرکت ایرانسل و شناختی که از این شرکت در زمینه ارتقاء سطح تکنولوژیک ارتباطی کشورمان داریم لذا این شرکت می تواند به عنوان همراه و همکار شرکت فولادمبارکه در کنار ما قرار بگیرد. 

عظیمیان تاکید کرد: امیدوارم طرح تحول دیجیتال با سرعت انجام شود و تغییرات مدیریتی کشور باعث تغییر در سرعت این پروژه نشود چراکه برای حضور با همین قدرت در بازارهای جهانی باید این طرح و زیرساخت های آن محقق شود و طرح تحول دیجیتال اجتناب ناپذیر است.

گفتنی است شرکت فولاد مبارکه سال گذشته برنامه ای پنج ساله در راستای هوشمندسازی این شرکت تعریف کرده است و در تلاش است با اجرای این برنامه به شرکتی هوشمند مبتنی بر نسل چهارم اقتصادی تبدیل شود. تفاهم نامه مذکور با ایجاد ساخت شبکه نسل پنجم توسط مدیران عامل فولاد مبارکه و ایرانسل در حوزه صنعت کشور برای اولین بار امضا شد. در همین روز امضای قرارداد هوشمند سازی حمل سرباره در شرکت فولاد مبارکه به ثمر نشست تا با انعقاد این تفاهم نامه اولین فاز هوشمندسازی لجستیک با امضای قرارداد اجرایی بین شرکتهای ایریسا و ایرانسل اجرایی شود.

پربیننده ترین کدام کالای ایرانی در ترکیه بیشترین مشتری را دارد؟ تاثیر قیمت ارز و مواد اولیه بر بازار لوازم خانگی ترخیص کالاهای اساسی قضایی شد جزییات وصول حقوق ورودی ۱۲درصدی موبایل وارداتی ارز ترجیحی برای واردات شیر خشک کافی نیست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایرانسل فولاد مبارکه اصفهان شبکه 5G انتخابات ۱۴۰۰ شرکت فولاد مبارکه طرح تحول دیجیتال تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود

تقویم رویدادهای فولاد مبارکه را که ورق بزنیم سطر به سطر آن پر است از دستاوردهایی که مانند حلقه‌های زنجیر در هم‌ تنیده شده تا زنجیره کاملی از تولید انواع محصولات فولادی تخت را در این شرکت معظم به تصویر بکشد. - اخبار بازار -

دوشنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1382 یکی از این روزهای افتخارآمیز است که در آن ورق موردنیاز خط ورق قلع‌اندود تولید شد.

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه، ضمن گرامیداشت این روز در این باره گفت: در راستای تأمین ورق موردنیاز کشور برای ساخت قوطی‌های بسته‌بندی مواد غذایی، زنجیره تولید محصول قلع‌اندود شرکت فولاد مبارکه با ظرفیت اسمی 103 هزار تن در سال به‌عنوان اولین واحد تولید ورق قلع‌اندود در کشور در سال 1382 به بهره‌برداری رسید.

به گفته زارع این زنجیره شامل خط نورد دوقفسه‌ای، خط شست‌وشوی الکترولیتی، بازپخت هیدروژنی، تمپرمیل، خط قلع‌اندود و خطوط برش قلع‌اندود است که از زمان بهره‌برداری تاکنون حدود 2 میلیون  تن ورق قلع‌اندود روانه بازار شده است.

وی با بیان اینکه ورق قلع‌اندود به‌طور عمده در ساخت قوطی‌های بسته‌بندی مواد غذایی مانند قوطی‌های روغن نباتی، رب گوجه‌فرنگی، تن ماهی، شیر خشک و... به کار می‌رود، ادامه داد: به همین علت این خط و محصولات استراتژیک آن از حساسیت‌ ویژه‌ای برخوردار است.

مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه اظهار داشت: تاکنون بیش از صد شرکت داخلی تولیدکننده قوطی‌های قلع‌اندود ورق قلع‌اندود فولاد مبارکه را دریافت  نموده‌اند  و در ساخت قوطی‌های مواد غذایی یا مواد شیمیایی  به کار گرفته‌اند.

زارع تصریح کرد: فرایند تولید ورق قلع‌اندود از نوع الکترولیتی است که در آن ورق نقش کاتد و شمش‌های قلع خالص نقش آند را دارند و محلول الکترولیت از نوع اسیدی و بر پایه اسید فنل سولفونیک است. کنترل میزان پوشش قلع به‌صورت اتوماتیک و با کنترل میزان جریان برق انجام می‌گیرد و جهت بهبود استحکام  و افزایش براقیت قلع از ذوب سطحی پوشش قلع استفاده می‌شود. همچنین برای محافظت از پوشش قلع، پوشش کروم و روغن اعمال می‌گردد.

بنابر اظهارات مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه، از چالش‌های مهم تولید ورق قلع‌اندود نیاز به ورق با ضخامت پایین در حدود 0.15 میلی‌متر است که جهت تولید آن نیاز به خطوط نورد و شست‌شو و آنیلینگ و تمپرمیل با مشخصات ویژه است که در این راستا فولاد مبارکه جهت ساخت زنجیره خطوط تأمین ورق موردنیاز واحد قلع‌اندود اقدام کرده است.

در همین زمینه، مصطفی ناجی، رئیس واحد قلع‌اندود نیز گفت: ازآنجاکه فولاد مبارکه همواره  به به‌روزرسانی تجهیزات و تکنولوژی تولید در خطوط تولیدی خود اهتمام دارد، در طول سالیان گذشته در راستای ارتقای کمی و کیفی محصول  قلع‌اندود اقدامات زیادی برای بهبود تجهیزات و تکنولوژی، به‌ویژه با تکیه‌بر دانش متخصصان داخلی  انجام شده است که از آن جمله می‌توان به نصب تجهیزات اندازه‌گیری جهت کنترل ضخامت و عرض ورق و دبی سیالات، بهینه‌سازی غلتک‌ها، بومی‌سازی مواد اولیه و تجهیزات، بهینه‌سازی مصرف آب، بهینه‌سازی استراکچر خط، ارتقای سیستم‌های اتوماسیون و تولید گریدهای ورق با سختی بالا نظیر گرید  T5 و DR8  اشاره کرد. مجموعه این فعالیت‌ها  منجر به بهبود در کمیت و کیفیت ورق تولیدی  شده  است؛ در‌حالی‌که به‌لحاظ کمیت، میزان تولید این خط بیش از ظرفیت اسمی آن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در زمینه کیفیت نیز این اقدامات ارتقای رضایت مشتریان را در پی داشته است و ورق تولیدی این واحد قابلیت رقابت با ورق‌های مشابه خارجی کشورهای صاحب تکنولوژی را دارد.

ناجی عنوان کرد: فولاد مبارکه مصمم است با  پویایی و ارتقای دانش و تکنولوژی خود، در مسیر رفع نیاز کشور به محصولات مختلف گام بردارد و از پتانسیل‌های علمی و فنی کشور در این راستا بهره گیرد.

دیگر خبرها

  • سفر بارزانی به تهران، یک تحول مهم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران